Arbejdsmarkedsservice Storkøbenhavn

Arbejdsmarkedsservice Storkøbenhavn

 

Tobiassen Konsulenterne samarbejder med Arbejdsmarkedsservice Storkøbenhavn om en række projekter på beskæftigelsesområdet, hvor vi forener og udnytter synergien af vores forskellige kompetencer og erfaringer til gavn for ledige og sygemeldte borgere.

 

Udbud af aktive forløb for sygedagpengemodtagere

Tobiassen Konsulenterne og Arbejdsmarkedsservice Storkøbenhavn tilbyder et samarbejde omkring aktivering af borgere på sygedagpenge. Forløbet henvender sig til sygemeldte, der skal i aktivt forløb, som følge af de nye regler på sygedagpengeområdet.

Forskning på området har vist at en tidlig koordineret indsats har betydning for, hvor hurtigt sygemeldte kan vende tilbage til arbejdsmarkedet. Særligt for de borgere der er sygemeldt fra en arbejdsplads, er den tidlige indsats vigtig for at fastholde borgeren på arbejdspladsen og skabe et godt forløb frem mod fuld raskmelding. Vores metode bygger på en fleksibel og tværfaglig helhedsindsats, hvor helbredsmæssig afklaring, genoptræning og arbejdsmarkedsfokus sker parallelt. Denne tilgang gør det muligt at udnytte tiden under sygemeldingen optimalt og skabe ro for både den sygemeldte og arbejdspladsen.

 

Foredrag om arbejdsfastholdelse og sygedagpengelovgivning

Tobiassen Konsulenterne har i samarbejde med Arbejdsmarkedsservice Storkøbenhavn holdt foredrag om sygedagpengelovgivning og arbejdsfastholdelse for fagforeninger og a-kasser.

Kontakt os

Telefon: +45 28 30 15 19

Mail: info@tobiassen.dk